Skip to main content

Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty 27. kesäkuuta 2023
Voimaantulopäivä 27. kesäkuuta 2023

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa Satakunnan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevia politiikkoja, kun käytät verkkosivustoamme (https://workandstuduinwestcoastfinland.fi) (jäljempänä ”Palvelu”). Käyttämällä tai käyttämällä Palvelua suostut tietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et anna suostumustasi, älä käytä Palvelua.

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja julkaisemme päivitetyn tietosuojakäytännön Palvelussa. Päivitetty käytäntö astuu voimaan 180 päivää siitä, kun päivitetty käytäntö on julkaistu Palvelussa, ja jatkuva Palvelun käyttö tai pääsy kyseisen ajanjakson jälkeen merkitsee hyväksyntääsi päivitetystä tietosuojakäytännöstä. Suosittelemme siksi, että tarkistat säännöllisesti tämän sivun.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI:

Käytämme keräämiämme tietoja sinusta seuraaviin tarkoituksiin:

Käyttäjätiedot Motomo Analytics -palvelusta

Jos haluamme käyttää tietojasi muuhun tarkoitukseen, pyydämme suostumuksesi ja käytämme tietojasi vain saatuaan suostumuksesi ja vain kyseiseen tarkoitukseen, ellei laki toisin vaadi.

MITEN JAAMME TIETOJASI:

Emme siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Voimme kuitenkin paljastaa käyttäjätietoja seuraavissa tapauksissa: (1) noudattaaksemme soveltuvaa lakia, sääntelyä, tuomioistuimen määräystä tai muita oikeudellisia menettelyjä; (2) valvoaksemme kanssamme tekemiäsi sopimuksia, mukaan lukien tämä tietosuojakäytäntö; tai (3) vastataksemme väitteisiin, että Palvelun käyttösi loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia. Jos Palvelu yhdistyy tai sulautuu toisen yrityksen kanssa, tiedot siirtyvät uudelle omistajalle.

OIKEUTESI:

Sovellettavasta laista riippuen sinulla voi olla oikeus saada pääsy, oikaista tai poistaa henkilötietosi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tai vastustaa tietojesi aktiivista käsittelyä, pyytää meitä jakamaan henkilötietosi toiselle taholle, peruuttaa antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle ja muut asiaan liittyvät oikeudet sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen elina.iso-oja@ely-keskus.fi. Vastaamme pyyntöösi soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Huomaa, että jos et salli meidän kerätä tai käsitellä tarvittavia henkilötietoja tai peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tarvittaviin tarkoituksiin, et ehkä voi saada pääsyä tai käyttää niitä palveluja, joita varten tietojasi pyydettiin.

TURVALLISUUS:

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvallisuustoimenpiteitä estääksemme hallinnassamme olevien tietojesi menetyksen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Kuitenkin meistä riippumattomien riskien vuoksi emme voi taata täydellistä turvallisuutta, emmekä näin ollen voi taata tai vakuuttaa tietojesi turvallisuutta, jotka lähetät meille, ja teet sen silloin omalla vastuullasi.

COOKIET (KEKSIT) YM.

Lisätietoja siitä, miten käytämme näitä ja valintamahdollisuuksistasi näihin seurantateknologioihin liittyen, löydät evästekäytännöstämme.

VALITUS / TIETOSUOJA-ASIOIDEN YHTEYSHENKILÖ:

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietojesi käsittelystä, jotka ovat saatavilla meillä, voit lähettää sähköpostia valitusten vastaanottajallemme osoitteeseen Satakunnan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, PL 266, 28101 Pori, sähköposti: elina.iso-oja@ely-keskus.fi. Käsittelemme huolenaiheesi sovellettavan lain mukaisesti.