Skip to main content
Ulkomaalainen nainen, kansainvälinen työ Satakunnassa.

Länsi-Suomessa sijaitseva Satakunta on sujuvan arjen ja ainutlaatuisen luontoympäristön maakunta, jossa huolehditaan asukkaiden hyvinvoinnista. Hyvät palvelut, monipuoliset työ- ja koulutusmahdollisuudet ja edullinen asuminen varmistavat hyvän elämän edellytykset.

Lue lisää asumisesta Satakunnassa
Rauma, Satakunta. Kuvaaja: Elli Halonen
Työskentely Satakunnassa

Teollinen ja uudistuva Satakunta on kiinnostava paikka työskennellä, sillä se tarjoaa laajasti uramahdollisuuksia erilaisilta aloilta. Satakunta on avoin, vientivetoinen ja kansainvälinen teollisuusmaakunta, johon yritykset uskovat ja investoivat.

Lue lisää työskentelystä Satakunnassa

Satakunnasta löytyy koulutusvaihtoehtoja monialaisesti jokaiseen ikään ja elämänvaiheeseen. Yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja on kansainvälisille osaajille kattavasti. Tutustu Satakunnan monipuoliseen koulutustarjontaan alla olevasta linkistä.

Lue lisää opiskelusta Satakunnassa
SAMK:n opiskelijat. Satakunnan ammattikorkeakoulu.
Kansainvälinen ravintolan työntekijä Satakunnassa.

Satakunta tarjoaa apua kansainvälisille osaajille, jotka haluavat työskennellä maakunnassa yrittäjänä. Tukea löytyy muun muassa uusyrityskeskuksen kautta. Katso yhteystiedot yritysneuvonnan ajanvaraukseen.

Lue lisää yrittäjyydestä Satakunnassa

Tutustu Satakuntaan muuttaneiden osaajien tarinoihin. Videoilla Raumalle muuttanut Anton Zander ja Poriin muuttanut Anja Poberžnik kertovat kokemuksistaan liittyen muuttoon ja työllistymiseen Satakunnassa.

Katso kaikki tarinat

Filter